Pris/Boka

Prislista

Öppna guidade turer där alla är välkomna (se kalendern för datum):

120 kr (inkl. moms)/vuxen

85 kr (inkl. moms)/barn 7-15 år

Barn 0-6 år gratis


Privata turer kostar 2 750 kr (exkl. moms). Guidade turer på engelska kan bokas som privata turer. 


Vill du boka en privat föreläsning? Om du har lokal så kan jag komma och prata och ta med bilder som jag kan skicka runt, eller eventuellt visa på duk om ni har projektor. Ta kontakt med mig så löser vi det tillsammans.


Vill du ha en historiskt skräddarsydd tur kring något specifikt område eller företag? Ta kontakt med mig för offert. 


Swish: 123 0883 116

Bankgiro: 5192-3795


Covid-19 information: För alla turer gäller aktuella Covid-19-rekommendationer, som alltså kan komma att varieras över året För att vara säker att få en plats så krävs förköp. Jag använder talförstärkare så att vi kan hålla avstånd till varandra. Det går att köpa biljetter vid guideturens start i mån av plats, men då finns risken att man blir nekad om gruppen blir för stor.

Jag förbehåller mig rätten att ställa in turen om det inte är ca 10 deltagare som förköpt biljetter till öppna turer. Vid inställt evenemang kontaktas du och hela beloppet betalas snabbt tillbaka.

Förköp

Det går att förköpa biljetter till de guidade turerna med Deila och Dåtiden. Swisha till Deila och Dåtiden på 123 0883 116. Skriv vilken tur det gäller. Ingen biljett utgår vid swishbetalning, din betalning är din biljett!Det går även bra att göra generella förfrågningar här genom formuläret nedan.